Cunoștințe despre Internet
Procesul de dezactivare face ca contul tău Facebook să devină complet inaccesibil până când decizi să îl reactivezi. Imediat după dezactivare, profilul, conținutul, listele de prieteni și prezența ta pe Facebook dispar complet din vedere. Dacă alegi să revii, totul va fi așteptat pentru tine când te conectezi din nou. Până atunci, nimic nu este vizibil.
Odată ce dezactivezi contul, profilul tău dispare imediat din vizualizare. Nu îl poți vedea și nici alții. În perioada de inactivitate nu ai acces la cont, iar prin urmare nu poți face modificări, încărca fotografii sau vizualiza conținutul precedent. Membrii Facebook nu pot găsi profilul tău în căutări, pe platformă sau pe alte site-uri.
Pentru a readuce profilul în stare vizibilă, reactivează-l conectându-te cu adresa de e-mail și parola asociate contului. Este esențial să ai acces la e‑mailul inițial pentru a primi linkul de confirmare. După ce confirmi reacțiunea, toate datele (timeline, news feed, listele de prieteni, fotografiile și restul conținutului) vor fi restaurate integral.
Dacă primești un e‑mail de reacțiune de la Facebook, dar nu ai inițiat această acțiune, contul tău ar putea fi compromis. Cineva ar fi putut încerca să se autentifice cu datele tale, punând în pericol securitatea. Schimbă imediat parola și verifică setările de securitate pentru a evita alte accesări neautorizate.
Dacă dezactivezi și reactivezi contul de mai multe ori, în primele 24 de ore de la reacțiune este posibil să fie necesar să aștepți pentru a avea acces complet. Această perioadă este concepută pentru a încuraja utilizatorii să adopte măsuri alternative la dezactivare. Poți ajusta setările de confidențialitate pentru a restrânge vizibilitatea conținutului tău doar la tine sau la grupuri restrânse, obținând astfel un efect similar cu cel al dezactivării.
1. Accesează pictograma în formă de rotiță din colțul din dreapta sus al paginii și selectează Setări cont.
2. În panoul din stânga, accesează fila Securitate.
3. Alege opțiunea Dezactivează-ți contul și urmează instrucțiunile pentru a confirma acțiunea.
Vă poate apărea dorința de a elimina un cont Facebook pentru totdeauna dacă vă îngrijorează confidențialitatea informațiilor dvs. Odată ce contul este șters, nu veți putea să-l reactivați și nu veți avea acces la nicio pagină, mesaj, fotografie sau contact asociat. Pe lângă ștergerea completă, puteț
Facebook oferă mai multe modalități de a include linkuri pe profilul tău, fie în informațiile personale, fie direct pe scara profilului. Atunci când adaugi un link în informațiile personale, vizibilitatea depinde de setările de confidențialitate. Dacă postezi un link pe scara profilului, toți priete
Șterge-ți contul După ce ai decis să părăsești Facebook, ștergerea contului este echivalentul de dezabonare. Procesul elimină complet prezența ta de pe platformă și nu există opțiune de recuperare. Pasul 1: Accesează pagina de ștergere a contului 1. Mergi la „Șterge contul meu” (linkul din resurse).