Cunoștințe despre Internet
Facebook oferă două opțiuni când vrei să părăsești platforma: dezactivarea și ștergerea contului. În timp ce ștergerea este o eliminare permanentă, dezactivarea este temporară și poate fi revertită în orice moment.
După dezactivare, profilul tău nu mai există ca pagină pe Facebook. Oricine încearcă să acceseze link-ul va fi redirecționat către o pagină de eroare care spune că nu există conținut la acea locație. Rezultatele căutărilor nu vor mai afișa profilul tău sau alte informații legate de acesta.
Chiar dacă profilul nu este vizibil, anumite date rămân accesibile pe platformă. De exemplu, persoanele care au păstrat mesaje de la tine în inbox-ul lor vor putea încă să le deschidă și să le citească. Imaginea de profil va fi înlocuită cu silueta implicită în aceste mesaje.
Dezactivarea nu șterge datele de pe servere. Ele rămân în stază, iar dacă alegi să reactivi contul, toate fotografiile, postările, prietenii și preferințele vor fi restaurate exact așa cum erau.
Chiar și în stare dezactivată, informațiile personale îți identifică activitatea pe serverele Facebook. Pentru a elimina complet aceste identificatori, trebuie să alegi opțiunea de ștergere. Ștergerea elimină toate fișierele și asocierea ta cu ele.
Pentru mulți dintre milioanele de utilizatori Facebook, rețeaua socială devine o rutină zilnică prin care păstrează legătura cu prietenii și familia, organizează evenimente și partajează fotografii. Pentru cei care accesează site-ul zilnic, este greu de înțeles de ce cineva ar dori să dezactiveze co
Dacă prietenul tău de pe Facebook are un nume public personalizat, poți să îi trimiți un e-mail direct de la contul tău Yahoo. Facebook generează o adresă de e-mail pentru fiecare utilizator care are un nume de utilizator public. În bara de adrese, după https://www.facebook.com/, găsești numele publ
Atunci când contul tău Facebook este dezactivat, acesta devine invizibil pentru prieteni și pentru alți utilizatori. Tot ceea ce aveai la dispoziție – informații, prieteni, poze și pagini – rămâne salvat, dar nu poate fi accesat decât după reactivare. Cont dezactivat Prin dezactivarea contului, prof