whycomputer.com >> Cunoștințe despre Internet >  >> Social Media

Dacă îmi reactivez contul Facebook, vor vedea prietenii mei?

Atunci când contul tău Facebook este dezactivat, acesta devine invizibil pentru prieteni și pentru alți utilizatori. Tot ceea ce aveai la dispoziție – informații, prieteni, poze și pagini – rămâne salvat, dar nu poate fi accesat decât după reactivare.

Cont dezactivat

Prin dezactivarea contului, profilul tău dispărut din linia cronologică și nu mai poți fi găsit sau contactat. Contul este pur și simplu temporar închis și poți să îl restabilești în orice moment. În timpul perioadei de dezactivare, setările contului, lista de prieteni, pozele și paginile rămân păstrate.

Reactivarea contului

Pentru a reîncărca contul, introdu adresa de e‑mail și parola asociate contului și conectează-te. Dacă contul este asociat cu mai multe adrese e‑mail, poți folosi oricare dintre ele. Odată activat, prietenii nu primesc o notificare obligatorie, însă în funcție de setările de confidențialitate, aceștia pot observa prezența ta prin postări, comentarii sau aprecieri.

E‑mail sau parolă uitate

Dacă nu ai accesat contul de mult timp, s-ar putea să uiți e‑mailul sau parola. În acest caz, Facebook oferă proceduri de recuperare: poți accesa linkul „Ai uitat parola?” de pe pagina de conectare și urma instrucțiunile pentru a recupera accesul.

Încălcări ale regulilor și suspendarea contului

Dacă contul a fost suspendat din motive de securitate sau pentru încălcarea termenilor Facebook, nu poți să îl restabilești doar prin conectare. Trebuie să rezolvi problema conform instrucțiunilor. Completează formularul „Contul meu a fost dezactivat” disponibil în Resurse. Echipa Facebook va examina situația și te va contacta.


URL:https://ro.whycomputer.com/social-media/100508880.html

Social Media
  • Cum să reactivați PayPal

    Conturile PayPal sunt utile atât pentru persoane fizice, cât și pentru afaceri, permițând transferul gratuit de bani între conturi bancare și plăți sigure cu carduri de credit și debit. Pasul 1 Conectați-vă la contul PayPal (dacă reușiți) și accesați Centrul de rezolvare, localizat în partea de sus

  • Cum să ștergi un cont Facebook pentru totdeauna

    Vă poate apărea dorința de a elimina un cont Facebook pentru totdeauna dacă vă îngrijorează confidențialitatea informațiilor dvs. Odată ce contul este șters, nu veți putea să-l reactivați și nu veți avea acces la nicio pagină, mesaj, fotografie sau contact asociat. Pe lângă ștergerea completă, puteț

  • Conectare la Facebook utilizând un cont Google

    Facebook și Google sunt cele două site-uri cele mai vizitate din lume, conform clasamentului Alexa. Probabil dețineți deja un cont Facebook sau sunteți încurajați de prieteni și familie să vă alăturați. Dacă nu ați creat încă un cont Google, vă permite să accesați rapid toate instrumentele sale: Gma

Cunoștințe despre Internet © https://ro.whycomputer.com