whycomputer.com >> Cunoștințe despre Internet >  >> Social Media

Pot alți utilizatori vedea dacă trimiteți un mesaj pe Facebook?

Pe Facebook, conversațiile private între tine și un alt utilizator nu pot fi văzute de alții, cu excepția cazului în care cineva accesează contul tău.

Mesaje și Chat

Chat‑ul în timp real al Facebook funcționează ca un program IM tradițional și se integrează cu sistemul de mesaje offline, asemănător unui e-mail. Toate mesajele private sunt salvate automat în secțiunea „Mesaje”.

Istoricul Mesajelor

Accesează linkul Mesaje pentru a vedea conversațiile recente. Poți naviga după contact sau poți căuta utilizatori sau cuvinte cheie. Ștergerea unui mesaj afectează doar contul tău; cealaltă parte păstrează o copie. Pentru a ascunde o conversație fără a o șterge, selectează Arhivează. De asemenea, poți crea chaturi de grup; participanții sunt afișați în partea de sus a firului.

Postări și Comentarii pe Timeline

Postările și comentariile publicate pe timeline pot fi vizualizate de alți utilizatori, în funcție de setările de confidențialitate. Când creezi o postare, folosește selectorul de audiență pentru a determina cine poate vedea conținutul. Opțiunea „Public” face ca postarea să fie vizibilă oricui pe Web și în rețeaua Facebook. Comentariile la o postare existentă sunt vizibile pentru aceeași audiență stabilită de creatorul postării.

Protejarea Contului

Mesajele private rămân confidențiale, cu excepția accesului la cont. Dacă folosești un computer public sau un dispozitiv partajat, deconectează‑te întotdeauna după fiecare sesiune. Alege o parolă puternică și actualizeaz-o regulat. Completează și un întrebări de securitate suplimentară din Setări Cont. În plus, protejează calculatorul cu un pachet de securitate complet și actualizat.


URL:https://ro.whycomputer.com/social-media/100509012.html

Social Media
  • Dacă îmi reactivez contul Facebook, vor vedea prietenii mei?

    Atunci când contul tău Facebook este dezactivat, acesta devine invizibil pentru prieteni și pentru alți utilizatori. Tot ceea ce aveai la dispoziție – informații, prieteni, poze și pagini – rămâne salvat, dar nu poate fi accesat decât după reactivare. Cont dezactivat Prin dezactivarea contului, prof

  • Dacă blochezi pe cineva pe Skype, te va vedea online?

    Când blochezi pe cineva pe Skype, acea persoană își pierde capacitatea de a comunica cu tine în vreun fel. Persoana blocată nu va putea vedea niciodată statusul tău online. Ceilalți prieteni din lista ta de contacte Skype vor rămâne capabili să te vadă și să comunice cu tine, însă vei fi complet inv

  • Cum funcționează și cum poți gestiona istoricul conversațiilor pe Facebook

    Indiferent dacă discutați cu un singur prieten sau într-un grup, Facebook păstrează înregistrări ale tuturor conversațiilor tale. Astfel, poți revizui orice mesaj amuzant sau important în orice moment, deoarece datele sunt stocate până când decizi să le știi eliberate. Istoricul conversațiilor După

Cunoștințe despre Internet © https://ro.whycomputer.com