Cunoștințe despre Internet
O pagină de Facebook devine dezactivată imediat ce contul asociat cu ea este dezactivat. În acest stadiu, prietenii și ceilalți utilizatori nu pot accesa niciuna dintre informațiile paginii – fotografii, videoclipuri, postări sau alte date – până când contul este reactivat.
Dezactivarea este de obicei o acțiune temporară. Atunci când alegi să dezactivezi contul, Facebook păstrează toate informațiile tale (fotografii, videoclipuri, setările de profil și securitate) dar le ascunde de ceilalți utilizatori. Paginile sunt publice, dar sunt legate de un cont specific; dacă contul nu mai există, pagina devine invizibilă în căutări.
1. Accesează Setări din meniul de profil.
2. Navighează la Setări de securitate.
3. Caută linkul „Dezactivează-ți contul” (de obicei se află în partea de jos a paginii).
4. Confirmă alegerea și contul, împreună cu pagina asociată, va fi dezactivat instantaneu.
Reactivarea nu necesită un proces special. Tot ce trebuie să faci este să te conectezi cu datele de login. Dacă ai uitat parola, folosește „Ai uitat parola?” pentru a o reseta. Odată conectat, pagina își reia vizibilitatea și toate informațiile devin din nou accesibile.
Dacă pagina are unul sau mai mulți administratori suplimentari, aceasta poate rămâne activă chiar și dacă contul principal este dezactivat. Administratorii pot modifica setările, posta conținut și pot accesa informațiile paginii. Astfel, chiar dacă contul tău este dezactivat, alții pot încă accesa datele paginii dacă au conturi active.
Facebook este una dintre cele mai populare rețele sociale, cu peste 500 de milioane de utilizatori activi în 2010 conform statisticilor oficiale. Dacă încă nu ești membru, poți căuta pe web numele unui prieten și poți vedea profilul lui doar după ce te înscrii și îi inviți să devină prieten. Pasul 1
Facebook este o rețea socială cu peste 500 de milioane de utilizatori activi, dintre care 50 % se conectează zilnic. Pentru unii, contul devine o distracție excesivă, un dezastru de timp sau pur și simplu nu mai aduce bucurie. În astfel de cazuri, mulți aleg să îl șteargă. Există opțiunea „Dezactive
Dacă prietenul tău de pe Facebook are un nume public personalizat, poți să îi trimiți un e-mail direct de la contul tău Yahoo. Facebook generează o adresă de e-mail pentru fiecare utilizator care are un nume de utilizator public. În bara de adrese, după https://www.facebook.com/, găsești numele publ