Cunoștințe despre Internet
AOL a fost unul dintre primii furnizori majori de servicii de internet și e-mail, iar milioane de utilizatori în întreaga lume încă folosesc adresele AOL. Dacă ești obosit să te conectezi mandat la contul tău AOL pentru a verifica poșta, poți să transfere e-mailurile către aplicații desktop propice, precum Outlook sau Thunderbird, utilizând protocolul IMAP.
1. Deschide navigatorul web și accesează pagina de autentificare AOL Mail.
2. Introdu adresa ta AOL și parola, apoi apasă Sign In.
3. Navighează la Settings → IMAP and POP.
4. Notează informațiile sub titlul IMAP Setup Information:
1. Pornește aplicația de e-mail (Outlook, Thunderbird etc.).
2. În fereastra principală, selectează Add Account sau + New Account.
3. Introdu informațiile colectate la pasul 1 în câmpurile corespunzătoare.
4. Urmează instrucțiunile de pe ecran pentru configurarea contului IMAP. Dacă întâmpini probleme, consultă documentația de ajutor a aplicației propuse.
5. Odată configurat, poșta AOL va fi sincronizată și disponibilă local în aplicație.
Poți utiliza atât Outlook, cât și Thunderbird (și alte clienți care acceptă IMAP). Asigură-te că setările de securitate (SSL/TLS și porturi) corespund celor propuse de AOL pentru o conexiune sigură.
Juno a fost una dintre primele companii care au oferit e-mail gratuit pe Internet. Cu o experiență de peste un deceniu, Juno rămâne la curent cu ultimele tendințe și opțiuni prietenoase pentru utilizatori. Una dintre cele mai importante funcții ale unui cont de e-mail este posibilitatea de a schimba
Emailul face comunicarea cu prietenii ușoară și convenabilă. Într-o lume aglomerată, timpul pentru scris sau apel telefonic poate lipi. Prin e-mail poți trimite rapid mesaje, poze și fișiere, menținând legătura.Un inconvenient al e-mailului este spamul. Mesajele nedorite ocupă timp și spațiu de stoc
Restaurarea e-mailurilor salvate și șterse Majoritatea conturilor de e-mail oferă funcții de organizare, cum ar fi foldere și aplicații dedicate. Pentru a păstra e-mailuri importante, le poți muta în folderul „Salvate”. În schimb, atunci când le ștergi, acestea sunt transferate în coșul de gunoi, un