whycomputer.com >> Cunoștințe despre Internet >  >> Social Media

Cum funcționează butonul Like și Unlike pe Facebook

Orice conținut pe care l-ai apreciat pe Facebook poate fi demarcat cu aceeași ușurință. Apăsând Like, reacția apare pe timeline, influențează conținutul din feed și este vizibilă prietenilor tăi. Pentru a nu lăsa impresii de apreciere pe postări pe care nu le susții, folosește opțiunea Unlike pentru a elimina semnul de aprobare.

Like și Unlike

Butonul Like îți permite să dai un „thumbs up” oricărui element de pe Facebook – postări, fotografii, check-in-uri, chiar și relații noi. Apăsând din nou, notificarea devine Unlike, iar aprecierea este eliminată complet. Nu există posibilitatea de a „Unlike” ceva fără să fi fost inițial „Liked”.

Cum funcționează reacțiile

Există două tipuri de Like-uri:

  • Like-urile către activități ale prietenilor (comentarii, poze, etc.) generează notificări și ajută Facebook să determine cine contează cel mai mult în feed.
  • Like-urile către pagini (branduri, filme, cărți, localuri) pot activa actualizări de la acele pagini și influențează ce pagini prietenii tăi sunt încurajați să aprecieze.

Unde apar reacțiile

Atunci când apreciezi ceva postat de un prieten (ex. o fotografie), oricine are dreptul să vadă postarea poate vedea lista de persoane care au făcut Like. Dacă dai Like unei pagini, aceasta poate apărea în feed-urile prietenilor și în timeline-ul tău. Accesează Timeline și selectează Likes pentru a vedea lista completă și pentru a accesa opțiunea de a elimina aprecierea.

Verifică Jurnalul de activitate

Din Timeline, poți accesa Jurnalul de activitate pentru a vedea toate acțiunile efectuate pe Facebook, inclusiv Like-urile. De aici poți demarca orice apreciere. Iconițele selectorului de audiență de lângă fiecare activitate arată cine poate vedea acea interacțiune.


URL:https://ro.whycomputer.com/social-media/100509195.html

Social Media
  • Cum să obții agenda telefonică de pe Facebook

    Cum să obții agenda telefonică de pe FacebookAplicația Facebook Phonebook îți permite să filtrezi prietenii de pe rețea într-o listă organizată de numere de telefon. Aplicația extrage numerele publicate de utilizatori în profilurile lor, însă aceștia pot să se dezaboneze din setările de confidențial

  • Care sunt riscurile hacking-ului pe Facebook?

    Hacking-ul contului de Facebook reprezintă un fenomen în care o persoană răuvoitoare obține acces ilegal la contul unui alt utilizator. Persoana malitioasă poate recurge la malware sau poate descoperi pur și simplu parola contului vizat, pentru a se autentifica și a se prezenta în numele celui oblig

  • Ce semnifică punctul albastru din mesajele Facebook?

    Punctul albastru în Facebook: Ce înseamnă și cum se vede? Facebook folosește iconițe colorate pentru a indica diferite stări în serviciile sale de mesagerie. Punctul albastru, adesea trecut cu vederea, indică dacă un mesaj a fost citit. Locația punctului albastru Punctul albastru este vizibil doar

Cunoștințe despre Internet © https://ro.whycomputer.com