Cunoștințe despre Internet
Ștergerea unui album foto pe Facebook se poate face direct din lista ta de albume din profil. Eliminarea unui album șterge atât albumul, cât și toate fotografiile din el; nimic nu poate fi restaurat. Există, totodată, limitări privind albumele pe care le poți șterge; pentru albume implicite poți șterge doar fotografiile individual.
Deschide profilul tău Facebook, apasă pe "Fotografii", apoi pe "Albume". Selectează un album propus pentru ștergere. În partea de sus a galeriei poți face clic pe pictograma rotiță și alegi "Șterge album". Confirmă clicând din nou "Șterge album"; vei fi redirecționat înapoi la lista albumelor rămase.
Poți șterge doar albumele pe care le-ai creat tu. Albumele implicite (ex.: Foto pe cronologie, Foto de copertă, Încărcări mobile) nu pot fi șterse simultan. Pentru a șterge fotografiile din aceste albume, deschide fiecare poze în mod complet și apasă mandrilă peste ea până apare bara de meniu. Selectează "Opțiuni" și apoi "Șterge această fotografie".
Vă poate apărea dorința de a elimina un cont Facebook pentru totdeauna dacă vă îngrijorează confidențialitatea informațiilor dvs. Odată ce contul este șters, nu veți putea să-l reactivați și nu veți avea acces la nicio pagină, mesaj, fotografie sau contact asociat. Pe lângă ștergerea completă, puteț
Cum să obții agenda telefonică de pe FacebookAplicația Facebook Phonebook îți permite să filtrezi prietenii de pe rețea într-o listă organizată de numere de telefon. Aplicația extrage numerele publicate de utilizatori în profilurile lor, însă aceștia pot să se dezaboneze din setările de confidențial
Hacking-ul contului de Facebook reprezintă un fenomen în care o persoană răuvoitoare obține acces ilegal la contul unui alt utilizator. Persoana malitioasă poate recurge la malware sau poate descoperi pur și simplu parola contului vizat, pentru a se autentifica și a se prezenta în numele celui oblig