whycomputer.com >> Cunoștințe despre Internet >  >> Social Media

Când blochezi un utilizator, etichetele de fotografie Facebook dispar?

Blochezi un utilizator, iar acesta nu poate vizualiza activitatea ta pe Timeline, profilul personal și fotografiile publicate în timp ce poți, la rândul tău, să nu poți accesa informațiile despre acea persoană. Totuși, blocarea nu elimină etichetele pe fotografiile pe care altcineva le așternut; astfel, utilizatorul blocat poate încă să fie văzut în poze și chiar să poată fi etichetat de alții.

Fotografii personale

După blocare, numele utilizatorului blocat dispare din fotografiile tale personale și numele tău dispar din fotografiile altuia unde ai fost etichetat. Pozele rămân la locul lor și prietenii comuni pot să adauge din nou etichete, deci un alt utilizator poate eticheta persoana blocată chiar dacă nu vezi eticheta.

Fotografii ale prietenilor comuni

Etichetele atașate în fotografiile altor prieteni rămân vizibile. În timp ce poți vedea etichetele, linkul către profilul persoanei blocate nu funcționează. De asemenea, poți vedea comentariile pe care utilizatorul blocat le face la fotografiile prietenilor comuni.

Îndepărtarea etichetelor

Dacă ești etichetat într-o fotografie care include utilizatorul blocat, poți elimina numele tău. Accesează Jurnalul de activitate, selectează Fotografii, apoi fotografia dorită. Atinge Raportează/Îndepărtează etichete și bifează opțiunea Elimină etichetele. Poza va rămâne, dar nu vei mai fi etichetat.

Probleme suplimentare legate de blocare

Blocați utilizatorul nu va fi afișat în alte zone ale Facebook: mesajele trimise înainte de blocare rămân vizibile, mesajele comune cu ambii, grupurile, evenimentele la care sunteți amândoi invitați și jocurile sau aplicațiile gestionate de dezvoltatori terți pot continua să includă contactul.


URL:https://ro.whycomputer.com/social-media/100512347.html

Social Media
  • Cum să compari fotografia ta cu celebritățile

    Generatorii de „celebrity look‑alike” sunt o modalitate distractivă de a vedea cu cine ai cele mai multe asemănări în lumea celebră. Mai multe site-uri oferă acest serviciu gratuit: MyHeritage (instrumentul de recunoaștere facială), FaceDouble și PicItUp. Iată câteva sfaturi pentru a obține cele mai

  • Cum poți decora fotografiile pe Facebook

    Decorarea fotografiilor pe Facebook Facebook nu oferă un mod direct de a decora fotografiile în platformă. Pentru a adăuga text, autocolante sau rame, va trebui să folosești o aplicație terță. Una dintre cele mai populare opțiuni este Picnik, care oferă funcții gratuite de bază pentru importul, edit

  • De ce se dezactivează conturile pe Facebook?

    Pentru mulți dintre milioanele de utilizatori Facebook, rețeaua socială devine o rutină zilnică prin care păstrează legătura cu prietenii și familia, organizează evenimente și partajează fotografii. Pentru cei care accesează site-ul zilnic, este greu de înțeles de ce cineva ar dori să dezactiveze co

Cunoștințe despre Internet © https://ro.whycomputer.com