whycomputer.com >> Cunoștințe despre Internet >  >> Software

Crearea unui poster 24×36 în Photoshop Elements

Crearea unui poster 24×36 în Photoshop Elements

Majoritatea magazinelor de fotografie oferă imprimate de dimensiuni mari, permițând tuturor să obțină imagini de calitate profesională. Înainte de a imprima, trebuie să pregătiți corect fotografia. Pentru un poster, este esențial să redimensionați și să salvați imaginea la rezoluția potrivită.

Pasul 1 – Deschideți fișierul

Selectați File > Open sau combinația de taste Ctrl + O și alegeți imaginea pe care doriți să o transformați în poster.

Pasul 2 – Verificați dimensiunile și rezoluția

În partea de jos a ferestrei de lucru vedeți un procent care indică ce parte a imaginii este vizibilă. În dreptul acestuia există un meniu derulant cu informații despre document. Dacă nu apare dimensiunea, accesați meniu și bifați Document Dimensions. Posterul 24×36" trebuie să aibă cel puțin 240 dpi; 300 dpi asigură o calitate de imprimare superioară. Dacă imaginea respectă această cerință, puteți trece la următorul pas.

Pasul 3 – Redimensionați posterul

Selectați Image > Resize > Image Size (sau Ctrl + Alt + I). În dialog, mențineți selecția Document Size și setați unitățile la Inches. Introduceți 24 în câmpul Width și 36 în câmpul Height. Nu apăsați încă OK.

Pasul 4 – Ajustați rezoluția

În dreptul opțiunii Resample Image (asigurați-vă că este bifată), alegeți Bicubic (smooth). Stabiliți rezoluția la 300 dpi și confirmați cu OK.

Pasul 5 – Salvați fișierul

Accesați File > Save As, denumiți fișierul și selectați JPEG ca tip de fișier. Faceți clic pe OK. Imaginea este acum pregătită pentru imprimare.

Unelte necesare

  • Adobe Photoshop Elements

URL:https://ro.whycomputer.com/software-ul/100501977.html

Software
  • Cum se creează un grafic în Photoshop

    Photoshop: O soluție versatilă pentru graficeAdobe Photoshop este unul dintre cele mai populare programe de grafică, datorită versatilității sale. Poate fi folosit pentru reclame, broșuri, animații, dar și pentru a crea grafice de înaltă calitate, ideale pentru prezentări de afaceri și site-uri guve

  • Cum să creezi un prism în Photoshop

    Photoshop este software-ul Adobe de manipulare foto și design grafic, destinat artiștilor și fotografilor care doresc să creeze și să editeze imagini pentru diverse media digitale și tipărite. Deși multe efecte digitale pot fi obținute prin filtrele și instrumentele de amestecare ale Photoshop-ului,

  • Cum să schimbi culoarea liniei în Photoshop

    Adobe Photoshop este instrumentul de top pentru editarea și manipularea imaginilor digitale. Cu ajutorul său, poți schimba culorile liniei și alte elemente fără efort. În acest ghid îți arătăm cum să modifici culoarea liniei într-o imagine pas cu pas. Pasul 1 – Deschide imaginea Selectează fișierul

Cunoștințe despre Internet © https://ro.whycomputer.com