whycomputer.com >> Cunoștințe despre Internet >  >> Software

Cum să schimbi culoarea liniei în Photoshop

Adobe Photoshop este instrumentul de top pentru editarea și manipularea imaginilor digitale. Cu ajutorul său, poți schimba culorile liniei și alte elemente fără efort.

În acest ghid îți arătăm cum să modifici culoarea liniei într-o imagine pas cu pas.

Pasul 1 – Deschide imaginea

Selectează fișierul pe care vrei să-l modifici, dă click dreapta și alege Open with > Adobe Photoshop. Poți și să deschizi Photoshop, apoi File > Open și să navighezi la imagine.

Pasul 2 – Verifică modul de culoare

Asigură-te că imaginea este în RGB Color. Mergi la Image > Mode > RGB Color.

Pasul 3 – Crează un strat nou și umple-l cu culoarea dorită

În Paleta de straturi, creează un Layer nou peste stratul pe care vrei să îl modifici. Folosește instrumentul de umplere (Paint Bucket) pentru a colora stratul cu nuanța aleasă.

Pasul 4 – Setează modul de amestecare

În paleta de straturi, schimbă Blending Mode la Screen (sau alte opțiuni cum ar fi Linear Dodge). Imaginea va adopta culoarea pe care ai ales-o.

După ce ai obținut rezultatul dorit, poți flatten stratul prin Layer > Flatten Image și să salvezi lucrarea.

Sfat

  • Testează diferite Blending Modes pentru a obține efecte unice.
  • Folosește Brush Tool pentru a corecta zonele manual.

Unelte necesare

  • Adobe Photoshop

URL:https://ro.whycomputer.com/software-ul/100502820.html

Software
  • Cum să colorezi o imagine în Microsoft Paint

    Microsoft Paint oferă funcții de colorare simple, chiar și pentru utilizatorii începători. Dacă ești pe Windows, probabil deja ai Paint instalat. Indiferent dacă vrei să redai o fotografie sau să colorezi o creație proprie, poți face acest lucru direct în program. Pasul 1 – Deschide Paint și importă

  • Cum se creează filtre personalizate în Photoshop

    Cum se creează filtre personalizate în Photoshop Galeria de filtre din Photoshop conține zeci de opțiuni care îți permit să modifici rapid aspectul oricărui fotografiu. Prin funcția Filtru Personalizat poți crea și salva propriile filtre pentru proiecte viitoare. Ca și în alte funcționalități ale Ph

  • Crearea unui poster 24×36 în Photoshop Elements

    Crearea unui poster 24×36 în Photoshop Elements Majoritatea magazinelor de fotografie oferă imprimate de dimensiuni mari, permițând tuturor să obțină imagini de calitate profesională. Înainte de a imprima, trebuie să pregătiți corect fotografia. Pentru un poster, este esențial să redimensionați și s

Cunoștințe despre Internet © https://ro.whycomputer.com