Cunoștințe despre Internet
Achizițiile din iTunes necesită un Apple ID pentru autentificare, astfel încât orice conținut descărcat de altcineva pe iPhone-ul dumneavoastră este asociat cu un alt Apple ID. Telefonul poate cere să introduceți ID-ul și parola unei alte persoane când încercați să actualizați aplicațiile sau să transferați achiziții pe computer, chiar dacă acest cont nu este salvat pe iPhone. Pentru a elimina aceste solicitări, ștergeți conținutul asociat cu alt Apple ID și descărcați-l din nou folosind propriul cont.
Atingeți și țineți apăsat pe pictograma aplicației de pe ecranul principal până la tremur. Apăsați „X” în colțul pictogramei și alegeți „Șterge” pentru a dezinstala aplicația. Odată ce eliminați o aplicație asociată cu Apple ID-ul altcuiva, nu vi se va solicita din nou parola. Dacă nu știți ce aplicații să ștergeți, poate fi mai simplu să reinstalați iOS și să restaurați aplicațiile din contul dumneavoastră.
Autorizați computerul pentru a putea salva și sincroniza conținutul iPhone-ului. Dacă nu aveți iTunes, descărcați cea mai recentă versiune de pe site-ul Apple. Lansați iTunes și faceți clic pe meniul „iTunes” din bordura ferestrei. Plasați cursorul pe „iTunes Store” și selectați „Autorizează acest computer”. Introduceți Apple ID și parola și faceți clic pe „Autorizează”.
Conectați iPhone-ul la computer și faceți clic pe „Transfer Purchases” în fereastra pop-up. Dacă fereastra nu apare, faceți clic pe butonul „iPhone” și apăsați „Ctrl‑B” pentru a afișa bara de meniu dacă nu este vizibilă. Selectați „File”, apoi „Devices” și alegeți „Transfer Purchases”. Introduceți Apple ID și parola când vi se solicită.
În iTunes, alegeți fila „Summary” și faceți clic pe „Sync” pentru a transfera marcaje, calendare, contacte, documente și alte date personale. Acest pas creează o copie de rezervă a dispozitivului pentru eventuale restaurări.
Setați preferințele iTunes pentru a sincroniza muzică, filme, aplicații și alte conținuturi. Faceți clic pe fila „Music” și activați „Sync Music”. Apoi, în fila „Summary”, dezactivați „Manually Manage Music and Videos” dacă este activată.
Pentru a elimina toate achizițiile asociate cu alte Apple ID-uri, deschideți din nou dialogul „Transfer Purchases”. Faceți clic pe „File”, apoi „Devices” și selectați „Transfer Purchases”. În loc să faceți clic pe „Transfer Purchases”, alegeți „Erase and Sync”. După câteva minute, iPhone-ul se va reporni și iTunes va sincroniza conținutul cu dispozitivul. Ștergerea completă este mai eficientă decât ștergerea aplicațiilor individuale.
Photobucket oferă un instrument dedicat pentru ștergerea contului. În funcție de tipul contului (Free sau Plus), procesul poate varia ușor. Înainte de a continua, asigură-te că ai salvat toate fotografiile și videoclipurile pe care vrei să le păstrezi.Ștergerea unui cont Free1. Conectează-te la cont
În viața de zi cu zi, este esențial să știți exact cât de mult rămâne în contul dvs. Virgin Mobile, mai ales dacă nu aveți un plan nelimitat. Acest ghid vă prezintă modalitățile de a verifica soldurile disponibile – bani, minute și SMS – în funcție de tipul planului ales. Tipuri de solduri pe Virgin
Există numeroase aplicații și dispozitive care permit utilizatorilor de computer să facă apeluri către telefoane mobile și fixe, atât în țară, cât și internațional. În acest articol vom detalia pașii necesari pentru a instala și folosi Skype, cea mai populară soluție software care oferă această func