Cunoștințe despre Internet
Ghidurile comunității Flickr spun „Nu încărcați nimic care nu vă aparține.” Deși tehnic este posibil să permiteți altora să posteze fotografii în contul dumneavoastră — fie împărtășind numele de utilizator și parola, fie oferind adresa de e‑mail pentru încărcare — există riscul ca contul să fie șters. O soluție mai sigură este să creați un grup la care oricine poate contribui.
Conturile Flickr nu au o funcție oficială de a permite altor utilizatori să adauge imagini în fluxul dvs. de fotografii. Prima linie a Ghidurilor comunității spune „Conturile Flickr sunt destinate membrilor să împărtășească fotografii și videoclipuri originale pe care le-au creat ei înșiși.” Deși este posibil să lăsați un număr de prieteni de încredere să încarce poze prin trimiterea numelui de utilizator și parolei, acest lucru le oferă și acces la contul Yahoo! (sau Google/Facebook) și la e‑mail, ceea ce reprezintă un risc major de securitate.
Fiecare utilizator Flickr primește o adresă de „încărcare prin e‑mail” pe care o găsiți accesând linkul „Settings” din meniul derulant al avatarului dvs. la orice pagină Flickr. Selectați „Emails & Notifications” și veți vedea o adresă care se termină în „photos.flickr.com”. Trimiterea unui e‑mail cu atașamente foto sau video către această adresă va încărca direct imaginile în fluxul dvs. de fotografii. Dacă împărtășiți această adresă cu alții, aceștia pot face același lucru, dar există riscul ca fotografii nedorite să fie încărcate și se încalcă Ghidurile comunității. Adresa este vizibilă numai utilizatorilor Flickr și nu poate fi accesată de alții decât dacă o divulgați.
Funcția „Grup” din Flickr oferă o modalitate mai potrivită de a aduna fotografii de la un grup de prieteni într-un singur loc. Grupurile pot fi publice sau private și pot fi configurate ca invitație exclusivă sau deschise pentru oricine. Mutați cursorul peste linkul „Groups” din partea de sus a oricărei pagini Flickr și alegeți „Create a Group” din meniul derulant. Faceți clic pe butonul „Create” sub tipul de grup pe care doriți să îl creați, apoi completați titlul și descrierea. Odată creat grupul, puteți invita alți utilizatori Flickr sau prieteni care încă nu au cont și să contribuie la fluxul de fotografii.
Există mai multe modalități de a încărca imagini în propriul dvs. flux Flickr — folosind încărcătorul web, adresa de e‑mail sau aplicațiile mobile pentru iOS și Android. O variantă pentru a primi poze de la prieteni și familie este să le trimiteți prin e‑mail, iar apoi să le încărcați singur — astfel aveți posibilitatea de a filtra fotografiile înainte de a apărea pe Flickr.
Site-ul social Twitter îți permite să postezi actualizări de stare și să citești mesajele altor utilizatori. Dacă găsești pe cineva al cărui cont al să citești regulat, poți să îl urmărești dacă ai cont Twitter. De asemenea, alți utilizatori îți pot urmări contul pentru a avea acces instantaneu la p
Aplicația Facebook pentru iPhone vă permite să încărcați fotografii stocate în aplicația Photos direct în contul dvs. Facebook. Este gratuită și se găsește în App Store. Dacă întâmpinați probleme la încărcare, verificați conexiunea de date mobile sau Wi‑Fi și, dacă este necesar, reinstalați aplicați
Dacă prietenul tău de pe Facebook are un nume public personalizat, poți să îi trimiți un e-mail direct de la contul tău Yahoo. Facebook generează o adresă de e-mail pentru fiecare utilizator care are un nume de utilizator public. În bara de adrese, după https://www.facebook.com/, găsești numele publ