whycomputer.com >> Cunoștințe despre Internet >  >> Telefoane mobile

Ce se întâmplă dacă introduceți prea multe ori parola greșită pe iPhone?

Parola iPhone-ului, la fel ca parola contului online, servește pentru a preveni accesul neautorizat și pentru a proteja datele personale. Dacă introduceţi în mod repetat codul greșit, dispozitivul ia măsuri automate pentru a vă proteja informaţiile.

Disabilitarea iPhone-ului

După șase încercări eșuate de introducere a codului, iPhone-ul afișează mesajul IPhone is Disabled. În acest timp nu puteţi utiliza telefonul și nu aveţi acces la datele sale. În partea de jos a ecranului se indică durata blocării, iar după expirare vi se cere să încercaţi din nou. Dacă continuaţi să greşească codul, dispozitivul vă va cere să-l conectaţi la iTunes.

Ștergere automată

În setările iPhone-ului există opţiunea Erase Data, activată implicit pentru a preveni furtul de informaţii. Dacă introduceţi codul în mod greșit zece ori, toate datele dispozitivului vor fi șterse complet. Pentru a activa această funcție, mergeţi la Settings > General > Passcode Lock și bifaţi Erase Data.

Recuperare prin iTunes

Dacă iPhone-ul este blocat și nu aveţi codul, cel mai simplu mod de a recupera dispozitivul este să îl conectaţi la un computer cu iTunes:

  • Conectaţi iPhone-ul la computer.
  • În iTunes, faceţi clic dreapta pe pictograma iPhone și alegeţi Back Up.
  • Odată ce backup-ul este complet, selectaţi Restore pentru a reinstala sistemul.

Dacă nu aţi sincronizat anterior cu iTunes, porniţi iPhone-ul în modul de recuperare (tăinuiţi butonul Home și conectaţi-l la computer) și urmaţi instrucţiunile din iTunes pentru restaurare.

Găseşte-mi iPhone-ul (Find My iPhone)

În cazul în care activaţi „Find My iPhone”, puteţi șterge dispozitivul de la distanţă prin iCloud:

  • Accesaţi iCloud.com și conectaţi-vă cu Apple ID-ul.
  • Selectaţi iPhone-ul din lista Devices şi apăsaţi Erase iPhone.
  • Introduceţi parola Apple ID-ului şi confirmaţi.

Ștergerea inițiază o curățare completă a dispozitivului de fiecare dată când se reconectează la internet. După reset, toate aplicaţiile, contactele şi conţinutul personal vor fi pierdute.

Backup de date

Înainte de a ajunge la punctul de ștergere, este recomandat să faceţi backup regulat. Dacă aveţi backup pe iCloud sau iTunes, restabiliţi iPhone-ul după restaurare fără a pierde aplicaţiile sau conţinutul. Chiar dacă nu aveţi backup, conţinutul achiziţionat prin iTunes rămâne accesibil în contul dvs. Apple.


URL:https://ro.whycomputer.com/telefon/100511654.html

Telefoane mobile
  • Cum poți programa o cartelă telefonică pe iPhone

    Dacă ai prieteni sau rude care trăiesc în afara țării, poți economisi bani la apeluri internaționale folosind cartela telefonică direct de pe iPhone. Contra unei mituri comune, cartela poate fi programată pe telefonul mobil și este mult mai comodă decât utilizarea acesteia printr-un telefon fix. Doc

  • Cum să deblocați ecranul iPhone-ului cu codul de acces

    iPhone este un dispozitiv mobil popular de la Apple. Permite utilizatorilor să seteze parole de securitate pentru a preveni accesul neautorizat la datele telefonului sau la apeluri. Dacă știți codul, deblocarea ecranului necesită doar trei pași. Dacă nu îl cunoașteți, trebuie să restaurați iPhone-ul

  • Schimbarea codului de acces pentru iPhone

    Schimbarea codului de acces pentru iPhone Setarea unui cod de acces pentru iPhone-ul tău protejează datele și împiedică apelurile neautorizate în caz de pierdere sau furt. Orice persoană care încearcă să folosească telefonul trebuie să introducă codul corect imediat ce îl pornește sau îl trezește. P

Cunoștințe despre Internet © https://ro.whycomputer.com