Cunoștințe despre Internet
Google sincronizează toate activitățile tale pe platformele sale într-un profil utilizator detaliat care arată cine ești, ce faci și ce îți place. Acest profil este folosit pentru a îmbunătăți serviciile și pentru a direcționa reclamele în funcție de preferințele tale.
În timp ce Google urmărește multe dintre activitățile tale pe Web, istoricul de vizionare de pe YouTube nu este public. Dacă folosești un computer partajat sau lași pe cineva să utilizeze PC-ul tău, ștergerea istoricului poate fi o modalitate bună de a-ți proteja confidențialitatea.
Când ești conectat la contul Google, toate videoclipurile vizionate pe YouTube sunt înregistrate în istoricul de vizionare. Această informație nu este vizibilă publicului și poate fi accesată doar de cineva care este conectat direct la contul tău Google. Funcția de istoric este concepută pentru a oferi o modalitate ușoară de a accesa videoclipurile vizionate anterior și nu transmite informații către terți sau prieteni.
Poți să te deconectezi de la contul YouTube înainte de a naviga pentru a opri site-ul de a-ți urmări utilizarea videoclipurilor. Dacă dorești să ștergi istoricul, poți face acest lucru făcând clic pe numele de utilizator pe orice pagină YouTube și selectând „Gestionare videoclipuri”. Click pe butonul „Istoric” din partea stângă a ecranului și apoi pe „Șterge istoricul de vizionare” pentru a elimina toate videoclipurile vizionate anterior din listă. De asemenea, poți elimina elemente individuale bifând caseta de lângă videoclipuri și apăsând „Elimină”.
Google urmărește mai mult decât activitatea de pe YouTube. Dacă ești conectat la contul Google, tot ceea ce faci pe un site Google este înregistrat. Pentru a vedea activitatea completă pe Web și un jurnal complet al informațiilor înregistrate, accesează Google.com și conectează-te. Fă clic pe meniul derulant lângă numele de utilizator și selectează „Cont”. Aici, poți accesa „Gestionați istoricul web” pentru a vizualiza toate căutările pe platformele de căutare, imagini, hărți, video și shopping.
Reține că, deși știi că ștergi istoricul de pe YouTube sau de pe Web, Google păstrează în continuare înregistrările pe serverele sale. Ștergerea istoricului împiedică accesul altor utilizatori care se conectează la contul tău, însă Google poate colabora cu autoritățile și poate păstra un istoric extins al activităților utilizatorilor în scopuri de investigare. În plus, Google folosește informațiile și activitatea ta pentru a adapta reclamele și pentru a prezice conținutul pe care îl dorești, indiferent dacă ai șters istoricul.
Vă doriți să împărtășiți o poveste cu lumea sau doar cu câțiva prieteni? Google oferă soluții gratuite și ușor de folosit pentru a publica lucrările dvs. – de la bloguri și site-uri, la documente partajabile. Pasul 1: Înregistrați-vă în contul Google Accesați Conturi Google și dați click pe „Creeaz
Restabilirea istoricului căutărilor în Google În timpul utilizării browserului, Google oferă posibilitatea de a stoca istoricul căutărilor în bara de instrumente. Când începi să tastezi un termen, Google afișează termenul dacă l-ai căutat anterior. Dacă această funcție devine enervantă, poți dezacti
Conectarea canalului la Google PlusÎnainte de a trimite un mesaj privat, trebuie să vă asigurați că canalul YouTube este conectat la Google Plus. Accesați Setările contului din panoul de resurse și faceți clic pe „Conectează canalul la Google+”. Dacă această opțiune nu apare, contul YouTube este dej