Cunoștințe despre Internet
Atunci când te conectezi la contul tău personal de Facebook, prietenii pot începe conversații cu tine sau pot trimite mesaje. Există două elemente principale care permit celorlalți să detecteze când ești online: activitatea ta și funcția Chat. Chiar dacă nu postezi nimic și nu lași comentarii, bara de Chat îți afișează starea „online” prietenilor.
Pentru a folosi Facebook fără ca alții să știască că ești conectat, trebuie să dezactivezi funcția Chat.
Accesează Facebook și conectează-te la cont.
Dă click pe fila „Chat” pentru a deschide fereastra de chat, apoi apasă pe pictograma cu rotiță și selectează „Setări avansate”.
Bifează opțiunea „Dezactivează chat” și apasă pe „Salvează” pentru a opri funcția Chat.
Facebook reprezintă un punct de întâlnire pentru a descoperi rapid o gamă variată de oferte gratuite. Prin legăturile sociale cu prietenii, companiile, celebritățile și grupurile, poți accesa mostre, cupoane, giveaway-uri și concursuri. Verifică postările prietenilor Mulți oameni împărtășesc bucuria
Introducere Departamentele IT din companii blochează tot mai des rețelele sociale, inclusiv Facebook, prin filtrarea adreselor web. În general, blocarea se face la nivelul URL-ului, fără a analiza traficul de date. Aceasta creează oportunitatea pentru un utilizator de a scăpa de restricție folosind
Facebook Messenger este modul prin care poți interacționa privat cu prietenii tăi în timp real. În loc să trimiți un mesaj și să aștepți răspunsul, poți iniția o conversație instantaneu atunci când prietenul este online. Mesajele se transmit în câteva secunde și vei vedea când prietenul tău tastează