whycomputer.com >> Cunoștințe despre Internet >  >> Social Media

Ce înseamnă blocarea pe Facebook?

Ce înseamnă „Blocat” pe Facebook?

Pe Facebook, simbolul lacătului apare sub postările tale și semnifică că conținutul este vizibil doar pentru tine. Nu poate fi văzut, lăudat sau comentat de alți utilizatori, indiferent dacă sunt prieteni sau nu.

Pasul 1 – Accesează-ți profilul

Conectează-te și dă clic pe numele sau fotografia de profil pentru a vizita Timpul Tău (Timeline). Sub fiecare postare vei găsi selectorul audienței.

Pasul 2 – Deschide selectorul audienței

Apasă pe pictograma din dreapta jos a postării (lacăt, grup, etc.). Aceasta deschide un meniu derulant cu opțiunile de vizibilitate.

Pasul 3 – Alege audiența

  • Public – oricine poate vedea postarea, chiar dacă nu este prieten cu tine.
  • Prieteni – doar persoanele pe care le-ai confirmat ca prieteni.
  • Doar eu – simbolul lacătului; numai tu poți vedea conținutul.
  • Personalizat – selectează anumite persoane care pot sau nu să vadă postarea.

Același selector apare și în câmpul de status, permițându-ți să controlezi vizibilitatea actualizărilor.

Tips & Trucuri

  • Selectorul audienței este disponibil pe site-ul mobil și pe aplicațiile mobile.
  • Setarea Doar eu este ideală pentru fotografii sau amintiri personale (ex. poze de la naștere) pe care nu dorești să le partajezi.
  • Selectorul își amintește ultima alegere făcută, facilitând postarea rapidă în viitor.

URL:https://ro.whycomputer.com/social-media/100508924.html

Social Media
  • Ce înseamnă un DM pe Twitter?

    Twitter este o platformă de socializare care îți permite să comunici cu prietenii, familia și colegii prin mesaje scurte, numite tweets, sau prin mesaje private, denumite DM (direct message). Tweets vs. Direct Messages În esență, Twitter funcționează pe baza de urmăritori: fiecare utilizator urmă

  • Ce înseamnă "parcurgerea" unei camere de chat?

    Majoritatea utilizatorilor intră în camerele de chat pentru a discuta, dar există și un grup mic de persoane care se alătură doar pentru a irita sau deranja ceilalți. Aceștia, numiți trolli sau grieferi, adoptă adesea comportamente care fac dificilă, sau chiar imposibilă, participarea altor membri l

  • Ce înseamnă „Zoosk Messenger” offline?

    Despre Zoosk și Messenger-ul său Zoosk este un site de dating online care îmbină rețelele sociale pentru a conecta utilizatorii. Prin conturi pe MySpace, Facebook sau altele, poți sincroniza informațiile și comunica în diferite moduri. Majoritatea interacțiunilor pe Zoosk se fac prin mesaje private

Cunoștințe despre Internet © https://ro.whycomputer.com