whycomputer.com >> Cunoștințe despre Internet >  >> Social Media

Ce înseamnă să ascunzi cererile de prietenie pe Facebook?

Nu ești obligat să accepți fiecare cerere de prietenie pe Facebook; dacă nu dorești să fii conectat cu cineva, poți ascunde cererea sau să o ștergi complet. Persoana respectivă nu primește nicio notificare că cererea a fost ascunsă sau eliminată.

Ascunderea cererilor de prietenie

Cererile de prietenie apar sub propriul lor pictogramă în bara de instrumente de sus a fiecărei pagini Facebook. Cele două opțiuni disponibile pentru fiecare cerere îți permit să confirmi prietenia sau să o ascunzi apăsând „Nu acum”. Cealaltă parte primește o notificare doar dacă prietenia este confirmată; în caz contrar, nu există nicio indicare că ai văzut cererea. Oricine îți trimite o cerere ascunsă nu va putea vedea nicio actualizare a ta pe Facebook, cu excepția cazului în care ai ales să o faci publică.

Verificarea cererilor de prietenie

Pentru a vedea starea tuturor cererilor de prietenie în așteptare, dă clic pe linkul „Vizualizează tot” din partea de jos a ferestrei pop-up. Orice cerere pe care ai ascuns-o anterioare va fi afișată aici — poți alege să confirmi legătura sau să ștergi cererea definitiv. Aceeași ecran arată, de asemenea, o listă de persoane pe care Facebook le consideră că le cunoști, bazându-se pe conexiuni comune. Apasă butonul „Adaugă prieten” lângă oricare dintre acești utilizatori pentru a trimite propria cerere de prietenie. Potrivit Standardelor Comunității Facebook, ar trebui să trimiți cereri doar persoanelor pe care le cunoști în viața reală.

Confidențialitatea Timeline-ului

Ține cont că unele dintre actualizările și părțile din Timeline pot fi încă vizibile pentru utilizatorii Facebook care nu sunt prieteni confirmați. Conținutul marcat ca „Public” (prin instrumentul selectorului de audiență) poate fi vizualizat de oricine pe Facebook. Pentru a verifica ce părți din Timeline sunt publice, deschide meniul derulant de acțiuni din Timeline (simbolul mic de roată negre sub fotografia de copertă), alege „Vizualizează ca” și verifică dacă opțiunea de vizualizare este setată la „Public”. Vederea ta a Timeline-ului va corespunde apoi celei a oricui are cerere de prietenie în așteptare.

Modificarea permisiunilor pentru cererile de prietenie

Facebook îți permite să controlezi cine poate să-ți trimită cereri de prietenie. Pentru a face acest lucru, deschide meniul derulant scurtăturilor de confidențialitate (simbolul lacătului din bara de instrumente) și dă clic pe linkul „Cine mă poate contacta?”. Sub titlul „Cine poate să-mi trimită cereri de prietenie” vei găsi un meniu derulant — poți permite fie oricui să trimită cereri, fie doar prietenilor de prieteni.


URL:https://ro.whycomputer.com/social-media/100509187.html

Social Media
  • Ce înseamnă un DM pe Twitter?

    Twitter este o platformă de socializare care îți permite să comunici cu prietenii, familia și colegii prin mesaje scurte, numite tweets, sau prin mesaje private, denumite DM (direct message). Tweets vs. Direct Messages În esență, Twitter funcționează pe baza de urmăritori: fiecare utilizator urmă

  • Ce înseamnă "parcurgerea" unei camere de chat?

    Majoritatea utilizatorilor intră în camerele de chat pentru a discuta, dar există și un grup mic de persoane care se alătură doar pentru a irita sau deranja ceilalți. Aceștia, numiți trolli sau grieferi, adoptă adesea comportamente care fac dificilă, sau chiar imposibilă, participarea altor membri l

  • Ce înseamnă "poke" pe Facebook?

    Ai primit recent un poke pe Facebook și te întrebi ce este și ce înseamnă. Această funcție simplă, introdusă la începutul anilor 2000, era o modalitate amuzantă de a atrage atenția prietenilor tăi. Deși a fost una dintre primele „gadget‑uri” ale rețelei, mulți oameni au găsit-o mai puțin utilă, iar

Cunoștințe despre Internet © https://ro.whycomputer.com