Cunoștințe despre Internet
Atunci când nu mai aveți nevoie de contul Yahoo, ștergeți-l pentru a nu mai primi e-mailuri Yahoo. Datele personale vor fi eliminate din sistem, iar contul va fi închis și în toate serviciile asociate, precum Flickr, Monster, Yahoo Groups și Finance Portfolio.
Accesați pagina de ștergere a contului de pe site-ul Yahoo și conectați-vă cu numele de utilizator și parola.
Verificați că ID-ul de utilizator din partea de sus a paginii este corect și parcurgeți informațiile afișate, care explică cum se opresc serviciile plătite, abonamentele și ce se întâmplă cu celelalte servicii când ștergeți contul Yahoo.
Confirmați identitatea introducând din nou parola în câmpul de mai jos, sub „Sunteți sigur că doriți să închideți contul Yahoo!”
Introduceți codul de securitate afișat în caseta generată pentru a vă asigura că sunteți uman și doriți să ștergeți contul.
Faceți clic pe „Închide acest cont”.
Photobucket oferă un instrument dedicat pentru ștergerea contului. În funcție de tipul contului (Free sau Plus), procesul poate varia ușor. Înainte de a continua, asigură-te că ai salvat toate fotografiile și videoclipurile pe care vrei să le păstrezi.Ștergerea unui cont Free1. Conectează-te la cont
Închiderea contului Yahoo Mail Dacă nu mai utilizați contul sau intenționați să treceți la un alt furnizor de e-mail, Yahoo șterge toate datele și setările asociate contului dumneavoastră din toate serviciile propuse – HotJobs, Yahoo Small Business, Yahoo Geocities, și chiar contul Flickr se elimină
Hotmail, un serviciu de e-mail gratuit de la Microsoft, a fost lansat în 1996 și a fost achiziționat de Microsoft în 1997 pentru 400 de milioane de dolari. În 2009, Hotmail avea aproape 300 de milioane de conturi. Acum, Hotmail este rebranduit ca Outlook.com, dar pașii rămân similari. Pașii pentru î