Cunoștințe despre Internet
Facebook nu permite să știi cine a vizitat profilul tău sau cine a căutat pe rețea. În mod similar, dacă cauți pe cineva, acea persoană nu va fi notificată – căutările de persoane, alături de orice altă activitate de căutare pe Facebook, rămân private și nu sunt vizibile altor utilizatori.
Accesează cronologia activității din Timeline, selectează opțiunea „Căutări” și vei vedea o listă cu căutările recente. Dacă nu vezi toate rezultatele, apasă „Mai multe”. În dreptul fiecărui element vei găsi pictograma de lacăt “Doar eu” și simbolul “Ascuns de Timeline”. Astfel, numai tu poți vedea acea listă și nu există modalitate ca alții să știe ce profiluri ai consultat. Pentru a șterge un element, apasă pe butonul „Ascuns de Timeline” și alege „Elimină”.
Căutarea prietenilor existenți sau a contactelor noi este simplă: tastează numele în caseta de căutare din partea de sus a paginii și selectează rezultatul corect sau alegi linkul „Vezi mai multe rezultate”. Vizibilitatea informațiilor din profilul respectiv depinde de setările de confidențialitate ale utilizatorului și de faptul dacă ești sau nu prieten.
Facebook folosește informații despre interacțiunile regulate pentru a decide care prieteni apar în prim-plan în feed și în bara laterală a chatului. Există, de asemenea, o listă „Prietenii apropiați” pentru care poți primi notificări speciale. Nu există informație disponibilă prietenilor despre poziția ta în bara laterală sau despre listele pe care apar.
Orice aplicație sau serviciu care pretinde că îți arată cine a vizitat profilul tău Facebook nu este legitim. Facebook confirmă că nu există metodă de a afla cine a căutat sau a vizitat un profil. Poți raporta aplicațiile care promit această funcționalitate în secțiunea propunerilor Facebook.
Facebook este una dintre cele mai populare platforme de socializare din lume, ideală pentru a menține legătura cu prietenii, a redescoperi vechi cunoscuți și a întâlni noi oameni. Printr-un instrument de căutare ușor de utilizat, poți găsi rapid prieteni și membri de familie folosind diferite criter
Îți dorești să controlezi cine îți poate găsi profilul pe Facebook? Folosind setările de confidențialitate, poți restricționa căutările și bloca utilizatorii care nu îți dorești să te găsească. Restricționarea căutărilor pentru persoanele neprieteni Conectează-te la Facebook și accesează Setări și c
Blocarea, ajustarea setărilor de confidențialitate și utilizarea instrumentului de selecție a audienței sunt modalități eficiente de a controla modul în care partajați fotografiile pe Facebook. Cu toate acestea, chiar și cu măsuri suplimentare, membrii blocați pot vedea unele dintre fotografiile dvs