Cunoștințe despre Internet
Facebook nu este doar o rețea socială pentru postări și comentarii. Cu funcția sa de chat, poți comunica instantaneu cu prietenii și familia direct din aplicație.
Poți accesa chat-ul din bara laterală din dreapta jos. Acesta îți permite să trimiți mesaje text, să faci apeluri video și să vezi cine este online în timp real. Dacă un contact nu este online, mesajul va rămâne în inbox și îl poți verifica ulterior.
În 2011, Facebook a eliminat simbolul semnelor de „idle” (luna albastră). Astăzi:
Lista este împărțită în două secțiuni:
Când trimiți un mesaj, vei vedea dacă contactul l-a citit. Acest lucru apare sub mesaj, împreună cu ora citirii. Odată ce contactul răspunde, notificarea „Seen” dispare.
Dacă un alt utilizator de pe YouTube postează comentarii sau trimite mesaje abuzive și persistente, poți să-l blochezi. Blocarea unui utilizator îl împiedică să comenteze la videoclipurile și canalul tău, să-ți trimită mesaje și să se aboneze la canalul tău. Cum să blochezi Pentru a bloca un utiliza
Deși ai putea dori să informezi prietenii atunci când le trimiți mesaje sau îi etichetezi în fotografii, întreruperea unei legături poate fi deja delicată. Facebook nu trimite notificări automate la dezamici, dar oferă instrumente pentru a-ți controla confidențialitatea fără a efectua o acțiune form
Indiferent dacă discutați cu un singur prieten sau într-un grup, Facebook păstrează înregistrări ale tuturor conversațiilor tale. Astfel, poți revizui orice mesaj amuzant sau important în orice moment, deoarece datele sunt stocate până când decizi să le știi eliberate. Istoricul conversațiilor După