whycomputer.com >> Cunoștințe despre Internet >  >> Social Media

Ghid complet pentru monitorizarea activității contului Facebook prin IP, similar cu Gmail

Facebook oferă o funcție asemănătoare cu cea din Gmail, prin care poți vedea locația de la care a fost accesat contul tău, precum și adresa IP a calculatorului utilizat. Acest lucru este util pentru a detecta accesul neautorizat și pentru a închide sesiunile deschise pe un computer public sau pe unul pe care nu îl mai folosești.

Pasul 1 – Accesarea setărilor contului

Conectează-te la Facebook. În bara de navigare din partea de sus, fă clic pe săgeata de lângă meniul "Acasă" pentru a deschide meniul contextual.

Pasul 2 – Accesarea secțiunii de securitate

Selectează "Setări cont" și apoi "Securitate". Aici vei găsi opțiunea "Sesiuni active". Apăsa pe ea pentru a vizualiza toate sesiunile recente.

Pasul 3 – Verificarea IP-ului

Plasează cursorul mouse-ului peste locația afișată pentru o sesiune (nu o selectezi). În dreptul "Locație estimată pe baza IP" vei vedea adresa IP corespunzătoare.

Pasul 4 – Închiderea sesiunilor

Dacă găsești o sesiune suspectă, apasă "Închide activitatea" de lângă ea pentru a te deconecta de pe acel calculator. Pentru a te asigura că toate sesiunile sunt închise, folosește opțiunea "Închide toate sesiunile".

Dacă suspectezi că contul tău a fost compromis, schimbă parola: accesează "General" din meniul din stânga, apoi "Parolă". Introdu parola curentă și noua parolă de două ori, apoi salvează modificările.


URL:https://ro.whycomputer.com/social-media/100510453.html

Social Media
  • Găsiți pe cineva pe Facebook și MySpace

    Găsirea unui prieten pe Facebook Pasul 1 Conectați-vă la contul Facebook folosind adresa de e‑mail și parola. Dacă nu aveți încă un cont, îl puteți crea gratuit la facebook.com. Pasul 2 Introduceți numele prietenului pe care doriți să-l găsiți în căsuța de căutare din partea superioară a paginii. Ap

  • Cum să ștergi un cont Facebook pentru totdeauna

    Vă poate apărea dorința de a elimina un cont Facebook pentru totdeauna dacă vă îngrijorează confidențialitatea informațiilor dvs. Odată ce contul este șters, nu veți putea să-l reactivați și nu veți avea acces la nicio pagină, mesaj, fotografie sau contact asociat. Pe lângă ștergerea completă, puteț

  • Încărcarea unui fișier QuickTime pe Facebook

    IntroducereCând încorporezi un fișier pe o pagină, îl faci parte din conținutul paginii astfel încât vizitatorii să poată vizualiza și savura creația ta. Dacă dorești să adaugi un fișier QuickTime pe pagina ta de Facebook, vei îmbunătăți experiența vizuală și vei oferi divertisment prietenilor tăi.

Cunoștințe despre Internet © https://ro.whycomputer.com