Cunoștințe despre Internet
IntroducereDacă alegi să întrerupi o prietenie pe Facebook, cealaltă persoană nu va primi nicio notificare. Dacă nu interacționezi frecvent, poate să nu observe că linkul a fost rupt, dar în timp vor
Blochează comentariile și felicitările de la prieteni nedoriți pe FacebookFacebook este un instrument puternic și omniprezent pentru a păstra legătura cu prietenii și cei dragi, dar, la fel ca în viaț
Video de dimensiune redusă pentru încărcarea pe Facebook Video-urile mai lungi au dimensiuni de fișier mai mari decât cele scurte în același format. Încărcarea unui fișier voluminos pe Facebook poate
Un semn clar că contul tău de Facebook a fost hackuit este activitatea pe care nu o recunoști. Poți verifica lista de notificări de pe site – sau din căsuța ta de e-mail, dacă ai activat notificările
Postarea pe Facebook și Twitter de pe iPhone poate fi realizată în mod simplu cu ajutorul unei aplicații care combină conturile. În loc să vizitați și să postați separat pe fiecare platformă, o singur
Încărcarea lentă a paginilor Facebook poate fi frustrantă, fie când vizitezi cronologia personală, fie un profil extern. Deși nu poți controla erorile serverului Facebook, unele probleme pot fi remedi
Diferențele dintre Tumblr și InstagramAtunci când alegi între Tumblr și Instagram, nu există un „mai bun” universal; alegerea depinde de scopul tău. Instagram este ideal pentru a împărtăși rapid fotog
Tumblr nu oferă o funcție directă pentru a transfera toate postările de la un cont la altul. Poți însă să îți muți blogul sau să împărtășești bloguri secundare, iar postările pot fi rebloguite sau cop
Dacă ați asociat blogul Tumblr cu contul Facebook, postările, like-urile și răspunsurile de pe Tumblr se publică automat pe Timeline. Pentru a opri această funcție, există opțiuni de dezactivare în se
Share a Spotify track on Facebook Spotify permite partajarea ușoară a pieselor și a playlisturilor pe rețelele sociale, inclusiv Facebook. În continuare găsiți instrucțiunile pas cu pas. Pasul 1 Desch
Atunci când cineva te etichetează pe Facebook într-un post sau într-o fotografie, se creează un link către cronologia ta care poate fi vizibil atât pentru prietenii lor, cât și pentru al tăi. Etiqueta
Aplicația Facebook pentru iPhone facilitează comunicarea cu prietenii și familia. Când căsuța de mesaje se umple de conversații vechi, puteți șterge rapid și eficient mesajele din aplicație sau de pe
Serviciul Instagram vă permite să partajați fotografii și videoclipuri de pe dispozitivul mobil către rețelele sociale, dar funcționalitatea pe computer este limitată. Pentru a completa această lacună
De ce poți să nu vezi toți urmăritorii pe Instagram? Dacă, la verificarea fluxului tău, nu reușești să vezi toate fotografiile urmăritorilor, există mai multe motive posibile: conturi șterse, utilizat
Cum să ștergi tweet-urile de pe iPhone Poți șterge tweet-urile individuale direct din aplicația Twitter pentru iOS. Astfel, ele dispar imediat din feed-ul tău și din feed-urile celor care le-au retwee
Facebook păstrează în mod implicit un istoric al tuturor mesajelor tale, chiar dacă preferi să nu ai copii. Dacă dorești să eviți păstrarea acestor înregistrări, poți șterge arhivele în orice moment,
Este șocant și îngrijorător să descoperi că cineva îți creează un cont pe Instagram pentru a se prezenta ca tu. Acest comportament contravine termenilor de utilizare ai platformei. De ce se imita? Pe
Instagram este o aplicație gratuită pentru smartphone care îți permite să îți împărtășești fotografiile cu prietenii prin aplicație sau alte rețele sociale precum Facebook și Twitter. Deși poți accesa
Adăugarea pozelor în mesaje Pașii principali 1. Accesează conversațiile Conectează-te la contul tău Facebook și apasă pe Mesaje din panoul din stânga pentru a vizualiza toate conversațiile. 2. Selecte
Dezactivarea contului TwitterAtunci când alegeți să eliminați contul, acesta intră într-un interval de dezactivare de 30 de zile. În acest timp contul este scoat pe pagină, dar datele sale rămân în ba
Facebook păstrează o evidență a tuturor utilizatorilor pe care i-a blocat, astfel încât să poți vedea rapid cine nu poate să te contacteze prin platformă. Cum să vezi lista de utilizatori blocați pe F
În octombrie 2012, YouTube a schimbat modul de configurare a confidențialității, trecând de la un model de cont ascuns/public la integrarea contului YouTube cu Google (sau Google+). Setările de confid
Facebook este un instrument eficient de comunicare cu familia și prietenii, însă dacă setările de confidențialitate nu sunt corect configurate, activitatea ta devine publică pentru toți membrii listei
Pas cu pas: cum să postezi pe Facebook doar pentru o singură persoană Facebook oferă opțiuni avansate de confidențialitate care îți permit să controlezi cine poate vedea postările, fotografiile și alt
Transformă toate fotografiile private în Flickr în vizibile public Flickr oferă controale individuale de confidențialitate pentru fiecare imagine pe măsură ce o încarci, dar poți schimba aceste setări
Pas cu pas: cum să folosiți clipboard-ul iPhone pentru postări InstagramClipboard-ul iPhone vă permite să copiați și să lipiți text cu câteva atingeri. Deși nu puteți copia imagini, puteți transfiere
Crearea unei numărătoare inverse pe Instagram cu fotografii Instagram nu impune reguli stricte pentru numărătoare. Poți alege orice stil, atâta timp cât te distrezi și păstrezi consistență. Menținerea
Social media s-a transformat în frontieră de bază pentru strategiile de marketing ale companiilor, oferind acces facil și oportunități nelimitate de a ajunge la clienți și de a consolida notorietatea
Tweet-urile protejate vs. cele publice Pe Twitter poți alege să publici fie cu un profil public, fie cu unul protejat. În cazul unui profil public, toate tweet-urile tale sunt vizibile chiar și pentru
Ca orice rețea socială, Instagram devine mult mai plăcut dacă ești conectat la ceilalți utilizatori. Dacă ai deja un cont Facebook cu o listă mare de prieteni, poți să găsești ușor utilizatori Instagr
Schimbarea numelui pe Twitter Fiecare cont Twitter are un username unic și un nume afișat pe care îl pot folosi mai multe conturi. Username-urile pot fi greu de reținut, în timp ce numele afișat repre
Pe Facebook, poți să etichetezi persoane în postări și comentarii pentru a atrage atenția lor direct pe platformă. Acest ghid îți arată cum să faci asta cu aplicația Facebook pentru iPhone. Instalare
Ghid pentru accesarea mesajelor arhivate pe Facebook Atunci când arhivă o conversație pe Facebook, site-ul o scoate din Inbox și din secțiunea „Altele”, mutând-o într-o zonă separată numită „Arhivate”
Folosiți Facebook Chat prin mesaje SMS pe telefonFacebook Mobile Text vă permite să răspundeți la mesaje prin SMS, în loc să folosiți aplicația. Nu puteți iniția conversații, dar puteți primi și răspu
Funcția de navigare securizată a Facebook criptează conexiunea ta pentru a preveni accesul neautorizat. Când este activată, adresa URL Facebook trece de la „HTTP…” la „HTTPS…”, semnalând că conexiunea
Instagram rămâne una dintre cele mai mari platforme de socializare, cu peste 130 de milioane de utilizatori care postează zilnic aproximativ 45 de milioane de fotografii. Decizia de a face contul priv
Descărcarea fotografiilor de pe Facebook pe desktop Facebook îți permite să rămâi în contact cu prietenii și să vezi momentele importante din viața lor. Fotografiile joacă un rol esențial, ilustrând e
Dezactivarea vs Ștergerea contului Facebook Facebook oferă două opțiuni când vrei să părăsești platforma: dezactivarea și ștergerea contului. În timp ce ștergerea este o eliminare permanentă, dezactiv
Ștergerea contului Twoo: pașii esențialiPe măsură ce folosești rețeaua socială Twoo, aceasta colectează date despre profilul și activitatea ta. TechCrunch a raportat că unele persoane primesc prea mul
În loc să pornești Facebook de fiecare dată când vrei să vezi pozele prietenilor tăi, poți sincroniza lista de contacte a telefonului cu aplicația Facebook pentru iPhone. Această funcție importă fotog