Cunoștințe despre Internet
Ca administrator al unui grup Facebook, ai dreptul de a elimina orice membru. Acest lucru este util când cineva încalcă regulile grupului. Pasul 1 Accesează grupul și click pe tab-ul Despre. În secțiu
Ce înseamnă „Blocat” pe Facebook? Pe Facebook, simbolul lacătului apare sub postările tale și semnifică că conținutul este vizibil doar pentru tine. Nu poate fi văzut, lăudat sau comentat de alți util
Introducere Facebook nu oferă o opțiune nativă pentru a schimba dimensiunea sau culoarea fontului. Cu toate acestea, prin extensii pentru Google Chrome poți face aceste modificări doar pe domeniul Fac
Chiar dacă Facebook facilitează comunicarea între prieteni și partajarea de conținut, poți trimite poze sau albume și persoanelor care nu au cont Facebook, atâta timp cât știi adresa lor de e-mail. Ex
Notificările Facebook vizează mesajele noi, postările și activitățile de pe cronologie, însă nu informa dacă cineva vă blochează. Blocarea trebuie să rămână discretă pentru a-și îndeplini scopul: într
Twitter propune un nivel diferit de interacțiune socială, permițând accesul la actualizări instantanee sau la știri de ultimă oră de la instituții de știri, sportivi sau celebrități. Poți rămâne în co
Poate cineva să vă înscrie într-o relație pe Facebook fără consimțământul dvs.? Pe Facebook, adăugarea unui statut de relație pe cronologia ta este opțională. Dacă cineva afirmă că ești într-o relație
Indiferent dacă discutați cu un singur prieten sau într-un grup, Facebook păstrează înregistrări ale tuturor conversațiilor tale. Astfel, poți revizui orice mesaj amuzant sau important în orice moment
Dacă deții mai multe conturi pe Twitter, de exemplu unul profesional și unul personal, sau pentru două branduri diferite, ar fi mai eficient să reduci eforturile combinând conturile, astfel încât să a
Atunci când cineva de pe Facebook „likează” unul dintre comentariile sau alte actualizări propuse, se generează o notificare care apare sub forma unui alert pe site. Aceste „like‑uri” nu sunt trimise
Deși ai putea dori să informezi prietenii atunci când le trimiți mesaje sau îi etichetezi în fotografii, întreruperea unei legături poate fi deja delicată. Facebook nu trimite notificări automate la d
Pe Facebook, interacțiunile nedorite obligă utilizatorii să fie protejați. Propunem două modalități principale: eliminarea unui prieten și blocarea. Eliminarea unui prieten Ștergând un contact din lis
Pe Facebook, postările de stare pot conține cuvinte sau linkuri care duc direct la alte pagini web, profiluri sau conținut de pe rețea. Acestea devin de fapt marcaje de navigație, ca un set de marcaje
Site-urile de social media precum Facebook, Instagram și Twitter au schimbat modul în care oamenii comunică cu prietenii, familia și lumea întreagă. Deși mulți consideră că legăturile create pe Facebo
Recomandările de prieteni pe Facebook: Cum funcționează? Facebook își construiește comunitatea prin conexiuni, iar pentru a crește rețeaua de prieteni, platforma oferă sugestii personalizate. People Y
Blocarea, ajustarea setărilor de confidențialitate și utilizarea instrumentului de selecție a audienței sunt modalități eficiente de a controla modul în care partajați fotografiile pe Facebook. Cu toa
Notificările LinkedIn privind invitațiile de conectare LinkedIn funcționează pe principiul conexiunilor prin invitație, ceea ce indică că ai un interes în a interacționa cu un alt abonat. Fiecare cont
Grupurile Facebook permit unui număr restrâns de persoane cu interese similare să formeze o comunitate online în care pot partaja și discuta subiecte comune. Grupurile pot fi publice, private sau chia
Twitter aduce numeroase beneficii: conectarea cu familia, prietenii, urmăritul vedetelor preferate și publicarea de fotografii și alte conținuturi. Totuși, există numeroase dezavantaje care afectează
Reîncarcarea postărilor pe Craigslist îți poate spori vizibilitatea și șansele de succes. Atunci când reîncarci un anunț, acesta este mutat în partea de sus a listei, astfel încât mai mulți utilizator
Setările de confidențialitate determină ce poți vizualiza pe Facebook, inclusiv fotografiile. Dacă nu poți vedea o galerie, probabil că nu ești pe lista persoanelor autorizate sau ai întâmpinat proble
Când vă înregistrați pe Facebook, trebuie să asociați un singur e-mail de autentificare cu contul. De asemenea, puteți adăuga adrese suplimentare de e-mail pentru autentificare. O adresă de e-mail dej
Atunci când contul tău Facebook este dezactivat, acesta devine invizibil pentru prieteni și pentru alți utilizatori. Tot ceea ce aveai la dispoziție – informații, prieteni, poze și pagini – rămâne sal
În timp ce înscrierea pe rețeaua socială Facebook este gratuită, trebuie să respecți termenii din declarația de drepturi și responsabilități. Nerespectarea acestora poate duce la suspendarea contului.
Adaugă un link „Like us on Facebook” în semnătura e-mailului Plasarea unui link „Like us on Facebook” în semnătura e-mailului poate crește numărul de urmăritori. În fiecare mesaj trimis, destinatarii
Facebook creează restricții asupra tipurilor de informații pe care le puteți include atunci când creați un eveniment. În cadrul wizard-ului de creare, aveți posibilitatea să adăugați fotografii și vid
Punctul albastru în Facebook: Ce înseamnă și cum se vede? Facebook folosește iconițe colorate pentru a indica diferite stări în serviciile sale de mesagerie. Punctul albastru, adesea trecut cu vederea
Dacă un alt utilizator de pe YouTube postează comentarii sau trimite mesaje abuzive și persistente, poți să-l blochezi. Blocarea unui utilizator îl împiedică să comenteze la videoclipurile și canalul
LinkedIn și Monster.com sunt platforme dedicate profesiilor și locurilor de muncă, dar fiecare își găsește poziția în mod diferit. LinkedIn se concentrează pe construirea de relații profesionale și re
Atunci când te conectezi la Facebook, prietenii ți se notifică în timp real în bara laterală de chat. Dacă ești conectat, lângă numele tău apare un punct verde care indică disponibilitatea ta pentru c
Bullyingul a pătruns și în era digitală. Înlocuind intimidarea fizică a curții de joacă, cyberbullyi folosesc internetul, telefoanele mobile și alte tehnologii pentru a hărțui, umili sau amenința pe a
Setările contului tău Facebook includ secțiunea Sesiuni active care îți permite să vezi de unde ai accesat contul. Dacă ai călătorit sau ai folosit Facebook pe alt dispozitiv, pagina arată aproximativ
Twitter utilizează sistemul de mesaje directe (DM) în mod similar unui e‑mail simplificat. Când primiți un DM pe care nu l-ați citit, inboxul de mesaje afișează un indicator și vă avertizează printr-u
Facebook include o hartă integrată, alimentată de Microsoft Bing, pentru a marca toate fotografiile și locurile vizitate. Dacă dorești să împărtășești o hartă Google, poți posta un link pe cronologia
Pe Twitter, interacțiunea se bazează pe relațiile de urmărire. Dacă urmezi un cont, abonezi te la actualizările sale; pe de altă parte, oamenii care te urmăresc se abonează la tweet-urile tale. Urmați
Dacă prietenul tău de pe Facebook are un nume public personalizat, poți să îi trimiți un e-mail direct de la contul tău Yahoo. Facebook generează o adresă de e-mail pentru fiecare utilizator care are
Pentru cei care își amintesc de o vreme fără telefoane mobile și tablete, schimbările în modul de a comunica pot părea aproape incredibile. În mai puțin de două decenii, dezvoltarea rețelelor wireless
Pentru mulți dintre milioanele de utilizatori Facebook, rețeaua socială devine o rutină zilnică prin care păstrează legătura cu prietenii și familia, organizează evenimente și partajează fotografii. P
Nu pot să postezi pe Twitter? Încearcă următoarele soluții pentru a depăși blocajele de postare. Depanare pe browser Verifică dacă folosești numele de utilizator și parola corecte pentru site-ul Twit
Statistici 2011În 2011, au fost raportate peste 314.000 de cazuri de criminalitate cibernetică, dintre care aproximativ 116.000 au constatat pierderi. Potrivit Centrului pentru Plângeri privind Crimel